Social Media Recruitment

Zet u Social Media Recruitment in voor uw recruitment process outsourcing (RPO)

Er zijn verschillende mogelijkheden om Social Media in te zetten voor uw recruitment processen. Appono Recruitment On Demand helpt bedrijven om Social Media Recruitment mentkanalen kosten-effectief in te zetten (online recruitment marketing). Social Media, zoals LinkedIn, Facebook en Google+ worden daar een steeds belangrijker onderdeel van.

Social Media Recruitment vs traditionele recruitment

- Breed geografisch bereik:
online vacatures adverteren geeft een veel breder bereik dan vacatures adverteren in print.
- Gericht adverteren:
advertenties worden getoond op basis van relevantie, dus alleen de doelgroep die u wilt bereiken ziet de vacatures. U betaalt dus niet voor personen die u niet wilt.
- Snelheid van vacatures:
nieuwe vacatures kunnen al binnen enkele minuten online gezet worden.
- Lagere kosten:
tijd voor design en kosten voor print kunnen worden bespaard door gericht vacatures te adverteren op de juiste vacaturesites.
- Geautomatiseerd recruitment proces:
de preselectie van kandidaten kan worden aangepast aan de individuele behoeften van bedrijven. Bij grote bedrijven kan Social Media Recruitment voor consistentie zorgen in het bereiken en behandelen van geschikte kandidaten.
- Interactie met kandidaten:
vragen kunnen via Social Media of de corporate website gemakkelijk worden beantwoord en in de meeste gevallen is informatie van beide partijen snel toegankelijk via het internet.

Zet u Social Media Recruitment nog niet in voor uw wervingstraject dan verduidelijken wij graag per kanaal wat Appono Recruitment On Demand voor u kan betekenen. U treft hieronder tevens een checklist met informatie aan die wij nodig hebben om uw bedrijfspagina’s te maken. U kunt voor individuele kanalen kiezen of een combinatie ervan. Appono levert maatwerk, speciaal afgestemd op uw behoeften.

Welke Social Media Recruitment kanalen kunnen wij realiseren?

LinkedIn Pagina

LinkedIn is hét kanaal voor professionals in Nederland. Dit is dan ook de ideale plek om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten voor potentiële werknemers. U kunt via LinkedIn gemakkelijk uw informatie delen en zo uw bereik vergroten. Lees meer

Facebook pagina

Facebook is een goede plek om actief interactie te creëren met uw doelgroep. Het voordeel van Facebook is dat vrijwel iedereen op dit medium aanwezig is. Ook kunt u op Facebook goed het resultaat van uw acties meten met Facebook Insights. Lees meer

Google+ pagina

Google+ is een vrij nieuw social kanaal en nog redelijk onbekend. Toch is Google+ een belangrijk communicatiekanaal. Google+ is namelijk van Google en dat betekent dat hier veel waarde aan wordt gehecht door henzelf. Het kan helpen bij de vindbaarheid van uw merk of dienst in de zoekresultaten. Lees meer

Social Media Totaalpakket

Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van alle Social Media pagina’s in te zetten voor uw Social Media Recruitment. Lees meer

E-Brochure Social Media Totaalpakket