Visie en Missie

Robert Soet, online recruitment specialist, oprichter en directeur van Appono Recruitment On Demand ziet dat de grenzen van “hoe we het vroeger deden” zijn bereikt. Klanten hebben er, terecht, genoeg van. Op de markt voor arbeidsbemiddeling lopen inmiddels 18.000 spelers rond. Al jaren worden klanten ongevraagd bestookt door tientallen recruitmentbureaus die bovendien beneden de maat werk leveren. Bureaus die op hun beurt geen tijd hebben voor het maken van een goede selectie uit de cv’s die ze verzamelen en geen commitment van de klant krijgen of durven te vragen. ‘De prijs-kwaliteitverhouding klopt al lang niet meer. Maar er is geen alternatief. Totdat ook Werving en Selectie zich open gaat stellen voor online marketing en een andere manier van denken.’ De veranderende arbeidsmarkt en vergaande toepassing van internettechnologie zal drastische gevolgen hebben voor onze branche.

Mijn missie is om Appono Recruitment On Demand op de markt voor arbeidsbemiddeling in de technische branche voor haar klanten een betrouwbare businesspartner te willen zijn. Appono Recruitment On Demand wilt met haar Recruitment Oustsourcing Procducten haar klanten helpen hun eigen recruitmentdoelstellingen te bereiken. Het effectief en optimaal inrichten van het wervingsproces, maar ook het managen ervan is wat onze klanten van ons vragen. Resultaatgericht, transparant en voorspelbaar voor acceptabele prijzen, zonder verrassingen achteraf. Onze normen, waarden en overtuigingen welke centraal staan centraal ons handelen zijn integriteit, professionaliteit, servicegerichtheid en onafhankelijkheid.

Mijn visie is: "Samenwerken"

Door als businesspartners op te trekken, elkaar commitment te geven, duidelijke afspraken te maken en processen op elkaar af te stemmen, samen succesvol!

  • Durf voor een bureau te kiezen.
  • Investeer in uw bureau en geef hen de kans uw organisatie te leren kennen en de vacature te doorgronden.
  • Reken af op basis van service en niet op basis van een plaatsing en ga voor lange termijn business partnership .