Social Media Recruitment - LinkedIn pagina

LinkedIn is hét kanaal voor professionals in Nederland. Dit is dan ook de ideale plek om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten voor potentiële werknemers. U kunt via LinkedIn gemakkelijk uw informatie delen en zo uw bereik vergroten.

LinkedIn biedt ook mogelijkheden om uw inspanningen inzichtelijk te krijgen. Via uw LinkedIn insights kunt u, onder andere, zien in welke bedrijfstakken uw volgers vallen en hoe vaak uw pagina’s en berichten zijn bekeken.

De productpagina is een belangrijke pagina om uw diensten en producten uit te lichten en LinkedIn biedt hier ook goede mogelijkheden voor. U kunt de uitgelichte banners op deze pagina doorlinken naar uw eigen site zodat alle verkeersstromen inzichtelijk zijn.

Wat doet Appono Recruitment Advies voor u?

Appono zorgt ervoor dat uw LinkedIn pagina gericht is op conversies. Wij zorgen dat uw doelgroep volop mogelijkheden heeft een aankoop te doen of een reactie te geven op een bericht. Hierdoor houdt u inzichtelijk wat uw acties nu daadwerkelijk opleveren en op welke manier u hier profijt van heeft.

Wij leveren natuurlijk ook de basisvoorwaarden voor een succesvolle en efficiënte LinkedIn pagina.

Interesse in een LinkedIn pagina?

Wilt u via Appono Recruitment Advies een LinkedIn pagina realiseren? Neem dan vooral contact met ons op of bestel direct. Wij leveren ook maatwerk.