Facebook Pagina

Facebook is een goede plek om actief interactie te creëren met uw doelgroep. Het voordeel van Facebook is dat vrijwel iedereen op dit medium aanwezig is. Ook kunt u op Facebook goed het resultaat van uw acties meten met Facebook Insights.

Facebook is van alle social media het meest naar eigen hand te zetten. Er zijn apps te vinden die u breed in kunt zetten. Het is belangrijk om op Facebook in gesprek te blijven met uw doelgroep. Verspreid relevante informatie naar uw potentiële werknemers, zoals blogartikelen. Dit zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid. Wissel dit af met vacatures die interessant voor uw volgers zouden kunnen zijn. Zorg er in ieder geval voor dat uw informatie divers en interessant is. Zo kunt u uw volgers blijven boeien.

Wat doet Appono Recruitment Advies voor u?
Appono zorgt ervoor dat u aan alle randvoorwaarden voldoet voor een succesvolle bedrijfspagina. Wij stellen alle apps, bedrijfsgegevens en afbeeldingen voor u in. Wij lichten uw producten en diensten op een professionele manier uit en helpen u bij het opstarten van de interactie op uw bedrijfspagina.

Interesse in een Facebook pagina?
Wilt u via Appono Recruitment Advies een Facebook pagina realiseren? Neem dan vooral contact met ons op of bestel direct. Wij leveren ook maatwerk.

Terug naar Social Media Recruitment