Diensten

Appono Recruitment On Demand levert flexibele (RPO) Recruitment Process Outsourcing services en advies op maat (o.a. HR advies) en kan het volledige of een deel van het recruitment process overnemen.

Bovenal leveren we snel inzetbare operationele recruitment oplossingen: van een tijdelijke Appono recruiter en inrichting tot managen ervan. Veelal resulteert dit in 25 tot 50% lagere kostenstructuur dan recruitment via traditionele Werving en Selectie bureaus.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Het effectief en optimaal inrichten van het recruitment process, maar ook het managen ervan is wat onze klanten van ons vragen. Resultaatgericht, transparant en voorspelbaar voor acceptabele prijzen, zonder verrassingen achteraf.

Wij hebben ons gericht op het MKB in de technische branche. Zij blijken het lastig te vinden zelf een optimale recruitmentinrichting te organiseren. In "the war of the talent" kapen de grote bedrijven de beste kandidaten weg. Het MKB vist voortdurend achter het net, daar zij de kennis, middelen en vaak de tijd niet hebben om een recruitment process optimaal in te richten en te managen. Tevens zoeken werkzoekenden steeds gerichter naar vacatures, ze zoeken in zoekmachines zoals Google bijvoorbeeld op vacature plus functienaam plus plaatsnaam. Ook solliciteren ze het liefst rechtstreeks, en dit wilt u zelf ook. Als u niet vindbaar bent krijgt u ook geen sollicitanten!

Het op projectbasis uitbesteden van (een deel van) het recruitment biedt dan de oplossing. Appono Recruitment On Demand levert een flexibele en schaalbare inrichting.
Interactive Assesments.