Waarom Appono als online recruitment specialist?

1. Snelheid:

De time-to-hire gaat omlaag
Traditionele Werving en Selectie bureaus voelen zich niet (resultaat) verantwoordelijk. In plaats daarvan doen zij "cherry-pick", wat betekent dat zij hun tijd en energie alleen investeren in die posities waar ze het gevoel hebben resultaat te zullen boeken in de vorm van een plaatsingsfee.

Recruitment On Demand is echter een model op basis van een servicefee "betalen voor prestatie". Simpel gezegd, door als business partners op te trekken, elkaar commitment te geven, duidelijke afspraken te maken en processen op elkaar af te stemmen, zijn wij gezamenlijk efficiënter, effectiever en weten wij de posities sneller in te vullen. Meestal tussen de 4-6 weken.

Door samen te werken met Appono Insight gaat de time-to-hire omlaag. Dit heeft drie hoofdoorzaken. Employer branding zorgt voor een groter aantal reacties op vacatures. Dit aantal wordt nog groter wanneer employer branding wordt gecombineerd met job marketing, het promoten van individuele vacatures. Daarnaast richten wij met een On-Demand Recruiter het end-to-end proces aan onze kant zo strak mogelijk in.

Een samenwerking met Appono betekent dat je nooit lang op talent hoeft te wachten.

2. Kosten:

De cost-per-hire gaat omlaag
Als u meerdere vacatures per jaar heeft, dan kunt u uw recruitment kosten aanzienlijk verlagen door een On Demand Recruiter in te huren. Besparingen tot meer dan 60% zijn reëel.
Een tweede voordeel is dat een samenwerking de kosten voor online recruitment vast maakt. Onze opdrachtgevers kunnen hierdoor makkelijk schalen. Als de situatie erom vraagt kunnen het aantal hires snel worden opgevoerd, of natuurlijk worden teruggebracht

Waarom?
Traditionele Werving en Selectie bureaus vragen tussen de 15 en 25% van het bruto jaarinkomen plaatsingsfee per vacature. Uitzendbureaus en bureaus die mensen detacheren zijn duur. Verder gaat interne recruitment bijna altijd gepaard met verspilling en te hoge overhead.

3. Kwaliteit:

Een On Demand Recruiter is committed en gaat voor uw belangen, omdat zij direct voor u werken.
Ze worden niet gedreven door de oude businessmodel "succesfee bij plaatsing", ergo zij worden niet gedreven door de wens om commissies te verdienen.

Door de combinatie van een On Demand Recruiter en een intelligente mix van Social Media, landingsites, jobboards en Google tools wordt uw vacature beter vindbaar (online recruitment marketing). Uw eigen On-Demand Recruiter doet de pre-selectie stelt een shortlist van gescreende topkandidaten samen, en handelt administratief de procedure volledig af voor u.

Door gebruik te maken van uw logo versterken wij uw Brand (online recruitment marketing). Door transparant te zijn in het hele sollicitatieproces en vaste communicatiepunten in te bouwen werken wij aan uw positieve employer brand.

U hoeft alleen nog maar een keuze te maken. Dit scheelt u tijd en geld.