Info RPO

Appono Recruitment On Demand is partner van corporate organisaties binnen de technische branche die hun recruitment processen geheel of gedeeltelijk uitbesteden.

Functies in de sales-, marketing- , logistiek-, inkoop en Engineering.
Wij gebruiken voor de arbeidsmarktcommunicatie en alle wervingsactiviteiten voor haar opdrachten het werkgeversmerk van de opdrachtgever. De recruiter van Appono treedt op als vertegenwoordiger van de opdrachtgever tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Kandidaten treden direct in dienst bij de betreffende opdrachtgever.

Ons ultieme doel is dat wij u helpen zelf uw recruitmentdoelstellingen te realiseren.
Onze huidige dienstverlening weerspiegelt onze historie en ontwikkeling. Appono richt zich sinds 2008 op Werving en Selectie van midden- en hogerkader personeel, vooral in de technische branche.
Sinds 2013 richt Appono Insight zich op recruitment process outsourcing (RPO) en talent sourcing. Wij richten ons vooral op middelgrote organisaties die de middelen en tijd niet hebben om een professioneel recruitmenttraject in te richten.

Appono Insight biedt een professioneel recruitment process op maat aan. Zeer kostenefficiënt.
U krijgt van Appono Insight gedurende het traject uw eigen "dedicated" recruiter als verlengstuk van uw organisatie. Onze recruiter is gecommitteerd aan uw organisatie zolang de procedure loopt.
Met Appono Insight realiseert u niet alleen een flinke kosten besparing op uw wervingskosten maar ook de doorlooptijd van de procedures worden aanzienlijk korter. Tussen de 6-8 weken weten wij de meeste procedures af te ronden.
Alle communicatie vindt plaats onder de naam van uw eigen organisatie. Appono Insight blijft op de achtergrond. Zo bouwt ú aan een stevig ‘employer brand’. U blijft in control u beslist wat nodig is. wij ontzorgen u van begin tot eind. U hoeft alleen maar te kiezen.
En de kosten, daar zijn wij ook open en transparant in geen verassingen, geen extra kosten. Vaste all-in prijzen! Onze prijzen liggen minimaal 40% lager per vacature t.o.v. een traditionele Werving en Selectie bureau.