Careers

Appono Recruitment On Demand heeft altijd een mooie lijst met actuele vacatures. Er zijn twee manieren waarop kandidaten met ons in contact kunnen komen.

1. U reageert op een advertentie die Appono in behandeling heeft

Zodra u gereageerd heeft op een advertentie, mag u verwachten dat u direct bericht krijgt dat uw sollicitatie in behandeling is genomen. Vervolgens ontvangt u uiterlijk binnen twee weken bericht van ons of u geselecteerd bent voor een eerste sollicitatiegesprek. Wanneer u een afwijzing ontvangt voor deze concrete vacature maar u past wel binnen de doelgroep waarvoor wij bemiddelen, vragen wij u altijd of u interesse heeft om opgenomen te worden in ons bestand zodat wij u bij een volgende passende vacature zelf kunnen benaderen.

2. U schrijft uzelf in als kandidaat bij Appono

Zodra wij een vacature in behandeling krijgen, zoeken wij door middel van een filesearch zorgvuldig naar kandidaten die goed aansluiten op het profiel. Geselecteerde kandidaten ontvangen een vacaturemelding met daarin informatie over het bedrijf en de vacante functie. U kunt dan bepalen of u wilt deelnemen aan de procedure.

Wensen en carrièreplannen veranderen in de loop van de tijd. Wij vragen kandidaten om ons op de hoogte te houden van deze wijzigingen. Dit kunt u snel en eenvoudig doen via onze site. Op deze manier houden wij ons bestand en uw loopbaanwensen altijd up-to-date.

Wij zijn continu op zoek naar geschikte kandidaten. Nieuwe inschrijvingen worden uiterst zorgvuldig door onze consultants behandeld. Als blijkt dat uw achtergrond en ambitie aansluiten bij de doelgroep waarvoor wij bemiddelen, nemen wij u graag op in ons bestand. Eventueel nemen wij contact met u op voor een algemeen oriënterend kennismakingsgesprek.