Bio Rob Soet

Ik ben mijn carrière gestart in de sales van Pompen bij Grundfos, één van 's werelds grootste pompproducenten. Daarna heb ik mijn loopbaan vervolgd bij Manpower Uitzendorganisatie, waar ik het vak geleerd heb en voor Manpower de eerste stappen zette in de wereld van Engineering en technische uitzendingen op midden- en hoger kader niveau. Vervolgens mocht ik voor Manpower een Werving en Selectie bureau opzetten genaamd: “Ultrasearch”.
Hierna heb ik een paar jaar in de Offshore gewerkt bij Dietsmann, alwaar ik een uitzendbureau voor boortorenpersoneel heb opgezet. Vervolgens heb ik bij een Ingenieursbureau gewerkt als Commercieel Manager en heb dit bureau op de kaart weten te zetten, waarna wij het verkocht hebben.
Toen was het tijd om voor mezelf te beginnen! Ondertussen al ruim 20 jaar! Ondernemen is leuk, zeker als je met z’n allen succesvol bent. “Ik wil dat wij ons met Appono Recruitment On-Demand onderscheiden in de markt door onze klanten te ontzorgen en te ondersteunen in hun recruitment process gebruikmakend van alle moderne online oplossingen."

"On Demand" U bepaalt!