Anamet Europe BV

Anamet Europe BV

Wat hebben jullie bij Appono Recruitment Advies afgenomen?


"Wij hebben twee keer Appono Insight afgenomen. De eerste keer aangevuld met een uitgebreide search van Appono naar geschikte en passende kandidaten via Social Media, telefonische screening en selectie van geschikte kandidaten. Voor de invulling van de andere vacature hebben we wederom voor deze uitbreiding gekozen, maar hebben wij gezien de functie aanvullend gekozen voor een persoonlijke intake van de vacature, uitgebreide interviews van geselecteerde kandidaten, waarna wij een impressie en referentiecheck van de geselecteerde kandidaten ontvingen. Ook is er van de geselecteerde kandidaten een interactieve assessment afgenomen. In dit traject kozen wij voor een intensieve begeleiding door Appono van onszelf en de kandidaat in het proces richting indiensttreding."

Wat is jullie ervaring hiermee?


"Positief, veel reacties. Intern en extern. Iedereen heeft het erover."

Wat was het resultaat voor uw organisatie? 


"Uiteindelijk een kandidaat gevonden."

Waren jullie tevreden met deze resultaten?


"Ja, maar er komen ook heel veel ongeschikte kandidaten, doordat ze telefonisch gescreend worden."

Op welke manier is het werken met Appono Recruitment Advies anders dan de werving en selectie tools die jullie voorheen inzetten?


"Nu werving via Social Media, positief door te laten zien dat Anamet het goed doet, voor klanten, concurrenten, oud werknemers en eventuele kandidaten."

Kunnen jullie de werkwijze van Appono Recruitment Advies aanraden aan anderen en waarom? 


"Jazeker, omdat nu kandidaten via de sociale media werk zoeken en wij ze nu een contract aanbieden bij ons, ook een kostenbesparing, t.o.v. 1040 uur laten werken."

Deel dit bedrijf