Product Manager (International) hygiënische Pompen

Topbaan

Functie omschrijving

Jouw doelen!
Zorgen voor commercieel succes via het Verder distributiekanaal met Hygienic Lobe en Twinscrew pompen afkomstig van onze eigen productie in Azië.

Het proactief definiëren van de marketingpropositie op hygiënisch gebied, contactstrategie en het direct benaderen van belangrijke klanten in sectoren, zoals Food & Beverage en Farmaceutica.

Wat ga je doen als Product Manager?
Marktpotentieel bepalen, programma’s van eisen maken, planning en kostenbewaking zijn centrale thema’s.
De informatie die je verzamelt in de markten en bij andere betrokkenen vertaal je naar specifieke producteisen welke je in samenwerking met onze R&D en productieafdelingen in het buitenland vertaalt naar producten.
Bewaken en bepalen van prijzen en marges, marktintroducties en het maken van afspraken met de marktpartijen.
Je organiseert en initieert producttrainingen, zowel lokaal als digitaal (Verder University).

Functie eisen

Wie ben jij?

•Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde , elektrotechniek, milieutechnologie, procestechnologie of chemische technologie.
•Je spreekt vloeiend Engels. Het spreken van de Nederlandse taal is een pré.
•Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een rol als Product Manager of Sales Manager, bij voorkeur in een hygiënische (pomp) omgeving.
•Je bent commercieel onderlegd en technisch georiënteerd.
•Je bent proactief, innovatief en hebt het vermogen om teams te beïnvloeden zonder formele autoriteit.
•Je denkt in oplossingen met een “can do”-houding en bent communicatief sterk en reist graag voor je werk.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende, internationale functie binnen een gezond en snel groeiende organisatie. Uiteraard bieden wij jou ook goede arbeidsvoorwaarden. De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie! www.verderliquids.com

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?
Verder Liquids B.V. onderdeel van de Verder Groep, is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met 1500 collega’s in 25 landen, waarvan 600 in de Liquids divisie. In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen).

Bedrijfscultuur

Open, veilig , ambitieus en voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng..

Wil jij werken in een snel groeiend internationaal familiebedrijf? De divisie Verder Liquids B.V. is het afgelopen jaar snel gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien. Groei jij met ons mee?

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Rob Soet
T: (06) 5385 5111
M: (06) 5385 5111