(junior) Elektrotechnisch Ingenieur

Vervuld

Functie omschrijving

Wat ga je doen als (junior) Elektrotechnisch Ingenieur?
In de rol als Electrical Engineer zorg jij niet alleen voor het ontwerpen en berekenen van diverse elektrotechnische installaties, maar ook voor de voorbereiding en de begeleiding hiervan. Je levert technische oplossingen bij problemen en zorgt voor het inrichten / inregelen van PLC besturen. Als Elektrotechnisch Ingenieur doe je te allen tijde voorstellen die leiden tot verbetering.

Als Electrical engineer: •Maak en onderhoud je elektrotechnische schema’s;
•Begeleid je toeleveranciers en monteurs op elektrotechnisch gebied;
•Lever je een bijdrage aan de nieuw op te zetten engineering software/hardware;
•En zet je ontwikkel- en testtechnieken op.

Functie eisen

Wanneer ben je de geschikte kandidaat?
Als Electrical Engineer ben je pro-actief, standvastig, zelfstandig en natuurlijk servicegericht. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engels taal. Om de rol echt goed te kunnen vervullen heb je:
•Een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek of elektronica;
•Enige ervaring in een soortgelijke functie;
•Ervaring met autocad of Eplan;
•En kennis van hydraulische en mechanische systemen (pré).

Arbeidsvoorwaarden

Wat staat er tegenover?
We bieden je graag een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw, waar veel ruimte is voor ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden. Uiteraard hoort hierbij ook een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?
Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Akerboom ontwerpt, bouwt en installeert equipment van superieure kwaliteit in aluminium, RVS en composiet voor de super jachtbouw.

Het assortiment omvat onder andere luiken, deuren, gangways, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters. Draaibaar, uitklapbaar, verzonken of onzichtbaar naadloos geïntegreerd in de huid van het schip. Tevens leveren we maatwerk schroefasinstallaties met een door Lloyds gecertificeerde onderhoudsarme constructie. Veiligheid, rendement, gemak in gebruik, esthetische vormgeving en afwerking van alle systemen voldoen aan de hoogste eisen. Akerboom Yacht Equipment telt circa 120 medewerkers.

Bedrijfscultuur

Open, korte lijnen, informeel. Ruimte voor doorgroei en ontplooiing.

Locatie

Leiden eo

Contactpersoon

Rob Soet
T: (06) 5385 5111
M: (06) 5385 5111

Meer details