Productie Manager Metaalbewerking

Topbaan

Functie omschrijving Productie Manager

Als Manager Productie Metaal kom je te werken op de afdeling constructie waar ca. 20 medewerkers werkzaam zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling. Je kijkt verder dan alleen het dagelijkse werk en bent in staat om verbetertrajecten in te zetten en te motiveren. Je kunt vanuit je eigen vakkennis je team begeleiden. Je ziet toe op het behalen van de productiedoelstellingen en waarborgt hierbij ten alle tijden de kwaliteit.

Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur. Op de afdeling constructie worden luchtkanalen en lucht technische componenten geproduceerd uit gegalvaniseerd staal, aluminium, RVS en blank staal (plaatdikte 0,75 t/m 5 mm). Alle metaalverwerkende technieken zoals knippen, ponsen, zetten, walsen en lassen worden toegepast. Als Productie Manager metaal ben je verantwoordelijk voor de budgetten, planning, werkvoorbereiding, uitvoering, kwaliteit, veiligheid en personeel. Samen met de andere teamleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen Vink Products.

Functie eisen Productie Manager

•Een MBO/HBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig diploma en/of een HBO denk niveau verkregen door ervaring;
•Planning- en organisatietalent;
•Ervaring in metaalbewerking (processen);
•Leidinggevende capaciteiten;
•Goede communicatieve eigenschappen.

Arbeidsvoorwaarden

•Er wordt een salaris geboden tussen de € 2.900,-- en de € 4.000,-- bruto per maand o.b.v. een 39-urige werkweek. Vink Products valt binnen de CAO Metalektro. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 6,5 adv dagen;
•Vink heeft uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding.

Bedrijfsprofiel

Vanuit onze eigen productiefaciliteit Vink Products in Katwijk leveren wij luchtkanalen en luchttechnische componenten voor uw project. Zo waarborgen wij het volume en de flexibiliteit binnen het gehele proces. Vakkundig uitgevoerd en met zo min mogelijk belasting voor uw bedrijfsvoering wordt de infrastructuur geïnstalleerd. Door assistentie bij preventief onderhoud blijft uw luchtklimaat topfit.

Kortom…. Wij zorgen voor lucht.

Bedrijfscultuur

Vink is een open informeel bedrijf met ruimte voor inbreng en ontplooiing.

Locatie

Katwijk

Contactpersoon

Rob Soet
T: (06) 5385 5111
M: (06) 5385 5111