Appono Insight Producten

Appono Insight heeft het voor u gemakkelijk gemaakt. U kunt "On Demand" kiezen uit drie pakketten die bijdragen aan recruitment process outsourcing (RPO). Elk pakket is desgewenst uit te breiden met oa assessments, cv checks, background checks, bedrijfsfilms of extra begeleiding van Appono Recruitment On Demand.

Elk pakket van Appono Insight bestaat standaard uit een Recruiter van Appono die u van begin tot end begeleidt in het recruitment process. Appono geeft u advies op maat over de online middelen die het beste ingezet kunnen worden om aan de juiste kandidaten of medewerkers te komen. Ook herschrijven wij de vacaturetekst en maken daaromheen een speciale zoekmachine geoptimaliseerde landingsite. Deze landingsite presenteert de vacature onder uw eigen bedrijfsnaam en met uw look & feel en is het centrale punt van de campagne. Uw eigen werkgeversmerk staat dus centraal. Appono koopt de benodigde media in en neemt u ook de poostings uit handen. U ontvangt van ons de gegevens van alle op papier pregeselecteerde en geïnteresseerde kandidaten.

Door het kiezen van een van de pakketten beslist u zelf over de mate van uitbesteding, en dus ook de kosten.

Appono Insight Basic

We starten met het herschrijven van de vacaturetekst en maken daaromheen een speciale zoekmachine geoptimaliseerde landingsite. Deze landingsite presenteert de vacature onder uw eigen bedrijfsnaam en met uw look & feel en is het centrale punt van de campagne. Uw eigen werkgeversmerk staat dus centraal. Vervolgens maken wij een media advies op maat dat precies aansluit bij het mediagedrag van de door u gezochte doelgroep. Appono koopt de benodigde media in en neemt u ook de poostings uit handen. U ontvangt van ons de gegevens van alle op papier pregeselecteerde en geïnteresseerde kandidaten.

Insight Basic

 

Appono Insight Plus

U kunt rekenen op het volledige proces van Appono Insight basic aangevuld met een uitgebreide search via Social Media en een preselectie van kandidaten op basis van een telefonische screening. U ontvangt een shortlist van geschikte en gemotiveerde kandidaten. Tevens verzorgen wij de administratieve afhandeling.

Insight Plus

 

Appono Insight Premium

U kunt rekenen op het volledige recruitment process van Appono Insight Plus, aangevuld met een preselectie van kandidaten op basis van persoonlijke intakes en uitgebreide interviews. U ontvangt een shortlist met pre geselecteerde, zeer geschikte en gemotiveerde kandidaten inclusief impressies. Van de kandidaten in de eindselectie krijgt u ook nog referenties en diploma checks en er zal van deze kandidaten een interactief assessment worden afgenomen. Wij begeleiden u en uw kandidaat richting indiensttreding. Tevens verzorgen wij de administratieve afhandeling.

Insight Premium

 

Het resultaat

  • Geschikte en geïnteresseerde kandidaten
  • Tijdsbesparing door uitbesteding van het recruitment process
  • Stevige kostenbesparing

Infographic Appono Insight